Fra en ikke-troende

Jeg har vært på min første fotballkamp, på Anfield. Ikke min første fotballkamp på Anfield, men min første fotballkamp (jeg har vært 2 ganger på Brann stadion, men da var jeg 17 år og mest opptatt av andre ting, det er jeg fortsatt men nå har jeg ihvertfall fulgt med).

Og jeg må si at det var ikke så gale, folk hadde rett (sjelden jeg innrømmer), det er gøyere å gå på fotballkamp i England. Sikkert slik det var for samboeren å være på Lady Gaga konsert, det blir gøy fordi det er show og folk er engasjerte og skriker (i et litt annet toneleie på en Lady Gaga konsert enn på Liverpool-kamp).

Min kjære mente jeg måtte ha på meg noe som det stod Liverpool på. Rødt er ikke helt min farge, så jeg fant dette…

….på trass 🙂

Jeg har lært følgende ting på fotballkampen:

 1. De oransje folkene legger seg ned for at folk skal se, men de får vondt hvis de blir truffet av ballen. De passer på at ingen hopper naken over gjerdet.
  1. Det er ingenting som heter innskudd, det er ihvertfall ikke det de holder på med her.
  2. Trønderske supportere «sprayer» det mer enn de «sayer» det, om dere skjønner hva jeg mener. Det kunne jeg ikke ta bilde av. Når man sitter innenfor spytteradius er det for nærmt til å ta bilder av folk man ikke kjenner. Det siste visste jeg fra før av.
  3. Noen ganger skjer det gøye ting på fotballkamp også:

  Leave a Comment

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *