Tone Damli spiller for mye på sex?

En av de største sakene i nettavisene om dagen er den nye videoen til Tone Damli; At hun spiller for mye på sex og er for naken (selv om hun har mer klær på seg enn mange soler seg i om sommeren). Men Dagbladet har jo utelukkende funnet bilder der hun har åpen munn (noe man tidsvis har når man synger), det ser jo litt mer porno ut da!

Man stopper tydeligvis der man vil i videoen, så jeg har funnet frem noen andre bilder. Og hvis bildene over viser sex, viser jo disse helt andre ting:
Slo storetåen i spisebordet..
…..luft i magen…
…på vei til å nyse…
Disse bildene viser at Tone spiller alt for mye på naturlige kroppsfunksjoner!!
Det er som når den fineste jenten kommer på forspill i utfordrende klær, men i stedetfor hvisking på kjøkkenet blir det offentlig debatt i landets nettaviser. Det er så rart, og så «norsk».
Tilogmed jeg, som standup’er må tenke meg om hvordan jeg sier ting på scenen, så ikke andre jenter blir støtt. Og det er stort sett jenter som kritiserer denne videoen også. Jeg skulle faktisk ønske at jeg var like modig som Tone! Jeg sier ikke at hun ikke spiller på sex, men jeg syns nettavisene (og andre som har uttalt seg), overdriver det noe helt ekstremt. Og hun er en kjempeflott jente, så hvorfor ikke spille på det? Vi gjør det jo alle sammen.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *