Alt annet å skrive master…

Idag har jeg ikke skrevet et ord på masteren min.. IKKE ETT! Jeg har skrevet to linjer på en ny standupvits, og tre bursdagshilsener på facebook. Jeg har også vært aktiv på twitter. Når jeg er aktiv på twitter vil det si 5 oppdateringer på en dag, og så to måneder til neste gang.
Jeg sier alltid til meg selv at jeg skal bli flinkere å twitre, og at jeg skal begynne å ta bilder og filme på standupen… sier jeg til meg selv.

Jeg sier også at jeg skal bli flinkere til å sminke meg og gå med fine klær litt oftere. De jeg jobbet med før visste ikke en gang at jeg var pen. På ordentlig. En av de så et bilde av meg når jeg sjekket facebook i arbeidstiden (ja) og sa: ER DET SÅNN DU SER UT??? Men det er vel kanskje bedre enn det motsatt, at andre folk tror man er pen, men man er egentlig ikke det. På en annen side er man da pen over et lengre tidsrom (før plutselig noen oppdager at du egentlig ikke er det), mens jeg går med briller, joggerbukse og uten sminke stort sett hver dag, og plutselig er jeg pen hvis jeg skal på scenen eller på byn. Det har nok mer med min innstilling å gjøre. Jeg får mye bedre service i butikker og hjelp til å løfte kofferten på flyet hvis jeg har sminket meg, dvs jeg smiler og er hyggelig. Det å «ta på seg ansiktet» er jo ikke tull. Dette gjelder nok ikke alle, men jeg må øve meg på å være hyggelig uten sminke.

Jeg har ingen anelse om hvor jeg er på vei med dette innlegget, jeg satt meg egentlig bare ned for å skrive (master). Nå har jeg skrevet en halv side blogginnlegg om ting som ikke har med noe å gjøre. Jeg kan like gjerne sette inn et bilde som ikke har noe med saken å gjøre:

Det er fra vi var i Tucson, Arizona. Det het «gates pass» der som bildet er tatt, og er der mange westernfilmer er spilt inn. Jeg satt det inn så det ikke bare skulle være tekst her. Men NÅ må jeg skrive på masteroppgaven min, og slutte å tulle..

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *