Jenter og Facebook

For en stund siden hadde vg/dagbladet en artikkel om hvordan folk bruker facebook, i hvilken rekkefølge de sjekker ting. Denne kan umulig være riktig for jenter…

Vi sjekker eksen, lurer litt på hvordan livet hadde blitt hvis det ikke hadde blitt slutt, ser litt på nye damen hans, ser hvilke venninner vi har som er venner med henne, og lurer på hvilke du kan ta en kaffe med og spørre om du kan få se litt på den nye damen sin profil, vi ser på jenter vi bare er venner med på facebook (for det er det nye begrepet for bekjente) og ler litt av at de har blitt tjukke, vi blir venner med kompiser sine ekser/nye damer så vi kan se hva de holder på med, og ikke minst, vi ser på kjæresten sin jentevenner og lurer på hvem de er (og hvis vi vet hvem de er, lurer vi på hvorfor hun «liket» statusen hans, om det er fordi hun fortsatt har følelser for han).

For 2 år siden tror jeg det var (leeenge siden i facebook-tid ihvertfall) fjernet de den ultimate jente-funksjonen fra facebook; Hvordan folk kjenner hverandre! De fleste jenter syns ikke det var nok med den ene linjen, vi ville gjerne ha en ekstra side med utfyllende info. Hva mener du, «they dated»??? Når? Hvor lenge? Var det følelser i bildet??
Jeg og en vennnine tenkte (på tull fordi det var morsomt, jeg føler jeg burde skrive det bak veldig mange setninger her, men håper dere skjønner tegningen) at vi kunne laget en Blackbook. Ikke en ekte en, som de har i amerikanske highschool-filmer, men som Facebook, bare at man kun inviterte folk man har ligget med, også kunne de igjen invitere andre folk de hadde ligget med. Da slapp man å spørre, og det var veldig lett å informere hvis man måtte ta en flau telefon (som jeg heldigvis aldri har måtte ta). De (som lager «mafia wars» og annet drit på facebook) kunne sikkert laget en funksjon for det, og implementert den i Blackbook..

Facebook – Til glede og besvær 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *